Hogy pontosan hol és mikor, az nem derül ki a Napi Ász cikkéből, de a benzinkutasból lett műsorvezető előadásokon tanítja a fiataloknak, hogy miként lehet boldogulni a média világában. Nem is értjük, miért nem Gáspár Győzőnek jutott eszébe ez a remek ötlet, például „Hogyan keressünk havi 10 milliót az RTL Klubnál” elnevezésű kurzusokat tartva.
 
A lap információi szerint Leonak a vérében van a tanítás, hiszen már főiskolás korában is előszeretettel korrepetálta a rászorulókat. Aztán, egyik alkalommal meg is dugta az egyik tanítványát: „Egy nagyon csinos lányt korrepetáltam statisztikából” – hencegett a volt villalakó. „Egyszer csak rám nézett, és közölte, hogy az angoltanárával már lefeküdt. Nem jöttem zavarba. Befejeztük az órát, majd engedtem a kísértésnek. Többé nem kerültek szóba köztünk a grafikonok.”
 
Leo állítása szerint persze mostanság ilyen huncutságokról szó sem lehet, mert komoly dolgokkal készül az előadásokra. Mint mondta, a fiatalokat három dolog érdekli: a pénz, a balhé és a szex – hogy biztosan meghallgassák a tanítványok, ezek köré építi fel a mondanivalóját.