A terhességgel gyanúsítgatós hírek közt valódi unikumnak számított a Wenn pletykája a negyedik gyerekével terhes Heidi Klumról, ami délelőtt még csak a pletykasite-okon tűnt fel, most azonban a People magazin hivatalos hírként erősítette meg.

A délelőtti verzió szerint a terhesség híre úgy derült ki, hogy pár divattal foglalkozó weboldalon olyan ruhatervek tűntek fel, melyek egy Klumnak készült estélyi újratervezett verzióit ábrázolták: a hírek szerint az újratervezés lényege a bővebbre szabott derékvonal volt. A skiccek állítólag csak pár óráig voltak láthatóak a neten, majd lekerültek, épp azért, mert túlságosan árulkodónak találták őket. Természetesen azért már itt is voltak megszólaltatott bennfentesek, egyikük az In Touchnak elárulta: „Úgy tűnik, Heidi a negyedik hónapban jár”. Egy másik megszólaló pedig az újratervezett ruhákra ad magyarázatot: „Épp azon az eseményen akarja majd bejelenteni a terhességét, amelyre a ruhák is készülnek”. Az alábbi videó Klum április eleji fotózásán készült a Beverly Hills-i Rodeo Drive-on, ezen egyelőre semmi nem látszik, de ez tipikusan olyan dolog, ami idővel úgyis kiderül.

És azóta már ki is derült: a People szerint a hír igaz, és - bár ők semmilyen tervrajzokat és estélyiruhás személyes bejelentést nem említenek - most már hivatalosan is tudható, hogy a modell családja újabb taggal gyarapodik. 

A 35 éves német szupermodellnek két gyermeke van férjétől, Sealtől – a hároméves Henry és a kétéves Johan -, előző kapcsolatából született ötéves, Leni nevű lányát pedig az énekes örökbe fogadta. Az újabb gyerekáldás nem jelent valódi meglepetést, Klum már tavaly elmondta a Redbook magazinnak, hogy férjével mindketten úgy érzik, szeretnének még egy babát.