A színész pénteken akkorát ütött egy Tamba Bay-i golfpályán, hogy a labda a pályával szomszédos telek kertjében lévő asszonyt, Gayle DiMaggiót találta el. A nő kiadós ütést kapott, utána kórházba is szállították, de ettől még odavan, amiért pont Murray találta fejen.

A színész pénteken akkorát ütött egy Tamba Bay-i golfpályán, hogy a labda a pályával szomszédos telek kertjében lévő asszonyt, Gayle DiMaggiót találta el. A nő kiadós ütést kapott, utána kórházba is szállították, de ettől még odavan, amiért pont Murray találta fejen – írja a FemaleFirst. „Hirtelen úgy éreztem, felrobban az agyam, azt hittem, gutaütést kaptam. De ő lehajolt hozzám, megkérdezte: 'Hány ujjat mutatok?', aztán elkezdett viccelni, felemelte az ingem és megcsiklandozta a hasam. Nagyon jó fej volt! Ha már fejbelövetném magam egy golflabdával, akkor lehetőleg Bill Murray legyen az, egyébként is, bevallom, épp miatta voltam ott" – beszélt később Murray elsősegélynyújtási szokásairól a rajongó, ami sokkal szerencsésebb hozzáállás, mintha az inge alá nyúlkálás miatt szexuális zaklatásért fel akarná jelenteni.

Az asszony örömét később Murray maga is megerősítette az újságíróknak: „Nagyon boldog volt, amikor meglátott, mert épp azért állt ott, hogy minél jobban láthasson. A férje még mondta is korábban, hogy reméli, elütök odáig". Lehet, hogy a férj nem pont erre gondolt, mert asszonyát azért minden boldogsága ellenére is be kellett vinni a kórházba megfigyelésre. DiMaggióék egyébként barátaik és üzletfeleik társaságában figyelték a pályán zajló versenyt, és nem is voltak teljesen elővigyázatlanok, mind védősisakot viseltek.