Az indiai rendőrség nem talált bizonyítékot arra, hogy apja el akarta volna adni az idén februárban nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettó milliomos című film egyik indiai gyereksztárját, Rubina Kuresit

Az indiai rendőrség nem talált bizonyítékot arra, hogy apja el akarta volna adni az idén februárban nyolc Oscar-díjjal jutalmazott Gettó milliomos című film egyik indiai gyereksztárját, Rubina Kuresit - írta a Független Hírügynökség. A mumbai rendőrség egyik főfelügyelője ugyanakkor azt mondta csütörtökön, hogy a vizsgálatot tovább folytatják az ügyben.

Hétvégén a News Of The World című brit lap azt írta, hogy a filmben a fiatalkorú Latikát alakító kilenc éves kislányt 20 millió rúpiáért (több mint 90 millió forintért) adta volna valakinek örökbe apja, Rafik Kuresi, csak hogy a lánynak ne a mumbai (egykori Bombay) szegénynegyedben kelljen felnőnie.

A News Of The World azt írta: újságíróik egy gazdag, Dubaiból származó családnak adták ki magukat, akik meg akarták venni a gyereket. A kislányért állítólag már jelentkezett is egy közel-keleti család. A lap fényképeket is közölt a lányról és arról, ahogyan az újságírók alkudoznak az apával és Ali nagybátyjával egy mumbai hotelben. Az apa a rendőrségen elismerte, hogy találkozott az "arab sejkkel", de azt állította, hogy szó sem volt lánya eladásáról.