Kelemen Anna és Damu Roland nem kímélte egymást a Hal a tortán című műsor forgatásán, írja a Bors. A vita miatt a playmate nem jelent meg az utolsó vacsorán, a színész pedig tört zúzott a kertjében, majd kirúgta vendégeit.

Az összetűzésük egy idős pár előadásán robbant ki, még az első napon. A pár produkcióját a vendégek kinevették, és ez nem tetszett Damunak. „Felháborodtam, mert olyan volt, mintha kirúgták volna egy sánta ember lábát. Szó szót követett: Annácska azt találta mondani, ha ekkora művész vagyok, miért egy kereskedelmi csatorna sorozatában játszom. Erre megjegyeztem: nem mindegy, hogy a fasz melyik végén állsz. Ő ezt félreértette, és sírva fakadt” -mesélte el a félreérthetetlen történetet Damu.

A másik két vendég, Varga Győző és Szentgyörgyi Rómeó megdöbbenve mesélt az utolsó napi vacsoráról. „Annácska negyedik nap nem jött el a forgatásra, biztos nem volt olyan állapotban. Ezen Roland annyira kiakadt, hogy káromkodni kezdett, és le kellett állítani a felvételt. Az eredményhirdetés után pedig nekiesett saját kerti bútorának, és kirúgta a stábot. A szerkesztők próbálták megnyugtatni, de nem sikerült, ezért a TV2-ben vettük fel a beszélgetéseket. Négyen kezdtük a hetet, és ketten fejeztük be” - nyilatkozta Szentgyörgyi.

Damu Roland elismerte tombolását, azonban szerinte ennek semmi köze sem volt Kelemenhez. „Valóban felrúgtam egy paravánt, és üvöltve elzavartam mindenkit. Ennek egyik oka az volt, hogy nem a teljesítmény alapján dőlt el, ki legyen a győztes, másrészt elmúlt 22 óra, és a szomszédoknak megígértem, hogy addigra vége lesz” - magyarázta legújabb bizonyítványát Damu.