Az egykori Pulp zenekar jelenleg Párizsban élő énekese május 10-ig minden nap egy órát játszik a Galerie Chappe nevű kiállítóhelyen, jógaórák aláfestő zenéjeként. A produkció teljesen demokratikus, bárki beszállhat, aki hoz magával valami hangszert. Az egyórás pszichidéliát interneten is közvetítik, ez volt például az első nap - kétségtelenül nem egy Disco 2000:

Mint Cocker a projekt kapcsán a BBC Online-nak elmondta, az ötlet még 2006-ban jött, amikor az Observer Music havilap nekiszegezte a kérdést: mire való a zene? „Két és fél év alatt elutottam odáig, hogy lerövidítettem a kérdést: ’mi a zene?’. Remélem, most, hogy részt veszek ezekben az együttzenélésekben, megtalálom rá a választ”.

Cocker reményeit is megosztotta ennek kapcsán: „Most, hogy mindenki a zeneipar halálát jósolja, lehetséges, hogy a zene ismét művészetnek számít majd?”

A filozófusi magasságokat ostromló Cocker persze lehet, hogy készül valami konkrétabbra is, hisz két héten belül már a második hírt olvashatjuk róla, míg évekig teljes csend volt körülötte. Azóta viszont már tudjuk, hogy válik.