Mick Jagger exneje és négy gyermekének anyja, az 52 éves egykori topmodell két éve dolgozik a HarperCollins könyvkiadó megbízásából egy olyan könyvön, amelyben a Stones-énekessel való (nem hivatalos) házasságának 9 évét tárgyalná részletesen. A Jerry Hall: Self-Portrait című 304 oldalas könyv szeptemberben jelent volna meg, és bár Hall a könyvkiadótól már fel is vette a könyvért neki járó egymillió font felét az “intim részleteket” és “vad partikat” tárgyaló könyvért, amiben “arról vall, miket kellett elviselnie kapcsolatai során”, most azonban valami oknál fogva mégis úgy döntött, nem jelenteti meg.

Persze az okhoz jó eséllyel van köze annak, hogy Jagger a világ egyik leggazdagabb zenésze, akinek nem jelenthet problémát, hogy Hall miből fizesse vissza a felvett előleget. A Daily Mail megszólaltatta az exférj egy ismerősét, aki szerint “[Jagger] úgy gondolja, hogy a magánélet az magánélet, és esze ágában sincs az egész világgal megosztani. […] És ha Micken múlik, sírba is viszi magával ezt a sztorit”.

Hall egyébként tavaly nyáron "Remélem, valaki másnak több szerencsét hoz majd!" felkiáltással már elárvereztette azt a Vivianne Westwood esküvői ruhát, amiben 1990-ben egy balinéz szertartás keretében kimondta az igent Jaggernek.