A brazil Gabriella Endringer pletykálta el a lapoknak a nagy hírt, miszerint a Manchester United legenda szereti, ha irányítják az ágyban, írja a News of the world. A brazil edzőnő nemrég szakított Ronaldo-val. és most meglehetősen szószátyáran nyilatkozott róla, például azt is megerősítette, hogy a focista minden este lefekvés előtt bekrémezi a testét. És bár Ronaldo hétvégi szabadrúgása besegítette a Manchestert a Bajnokok Ligája döntőjébe, az ágyban nem tűnik ilyen aktívnak a sportoló. "Nagyon gyengéd szerető. Egyáltalán nem erőszakos, csak hagyja, hogy történjenek a dolgok."

A huszannyolc éves Endringer februárban kezdett el járni a portugál focistával, hat héttel azután, hogy megismerkedett vele egy lisszaboni night klubban. "Az egyik barátját küldte oda, hogy szeretne velem beszélgetni, de én elzavartam, mert nem hittem neki. Így maga Ronaldo jött oda. Alig váltottunk néhány szót, már ment is vissza a haverjaihoz. Ezután már csak az egyik barátján keresztül kommunikáltunk, míg végül az este végén elkérte a számomat. Alig lépett ki a diszkóból, már hívott is. Azt akarta, hogy felmenjek hozzá, de mivel táncolni akartam még a barátaimmal, meg nem is ismertem, csak hírből, nem mentem."

Később Ronaldo folyton sms-ekkel bombázta a nőt, így az megadta magát. "Kérdezte, hogy meg akarom-e ismerni, meg hogy mit gondolok róla, majd elhívott egy meccsére. A barátnőimmel mentem, limuzin jött értünk. Egy másik meccs után jettel repültünk Cheshire-i birtokára, ahol négy napig voltunk."

Az edző elmondása szerint olyan jól alakultak a dolgok, hogy Ronaldo még egy bárt is vásárolt Lisszabonban, amit Endringer vitt volna. A kapcsolat akkor kezdett megromlani, mikor a lány rendőr apja ellenezni kezdte a szerelmüket. Később fotók szivárogtak ki kettejük románcáról, ami betette a kiskaput Ronaldo-nál. "Furcsa történet, néhány haverunk készített rólunk képeket, amik a sajtóban kötöttek ki. Elég szomorú helyzet volt."

Ronaldo amúgy sem híve a hosszútávú kapcsolatoknak, Gemma Atkinsonnal hét hónapig húzta, Nereida Gallardo wannabe modellel öt hónapig, Niki Ghazian fürdőruhamodellel egy éjszakájuk volt.

Endriger szakításuk óta nem beszélt a focistával, elmondása szerint mindketten mentek tovább a maguk útján.