Victoria Beckham bevallotta, férje támogatása sokban hozzájárult, hogy ledobálta ruháit Armaninak a fotózáson. A pár Emporio Armani legújabb fehérnemű reklámja kedvéért vetkőzött, és mostanra szinte teljesen meztelenül pózol óriásposztereken szerte a világban. "Mikor Daviddel álltunk egymással szemben a fotózás kezdetén fürdőköpenyben először azt kérdeztük egymástól, melyikünk kezdje a vetkőzést" - mondta a Sunnak. - "Elég intim szituáció csupa vadidegen előtt vetkőzni, így nagyon jó volt, hogy ott voltunk egymásnak, erősítettük egymást. David mindig őrülten támogat mindenben, amit csinálok."

A Hello magazinnak Backhamné arról is beszélt, hogyan adta le a feles kilóit. "Nem igazán jártam le az edzőterembe mielőtt felkért volna Armani. De ha bugyikban és melltartókban fotóznak muszáj olyan jól kinézned, ahogy csak tudsz. David is rengeteget edzett, jól éreztük magunkat."

Emellett kiderült, hogy az egykori Spice Girl minden nap dolgozik. "Kidobom a srácokat a suliban, aztán lejárok edzeni, nyomom a kilométereket, csak ez után kezdek dolgozni. Végül felkapom a gyerekeket a sulinál. Nagyon jól működik a dolog."

"Keményen dolgoztam, hogy így nézzek ki a fotózásra, mert ebbe komoly órákat kellett ölnöm, hogy a végén elégedett legyek magammal, mint aki megfelelően elvégezte a rábízott munkát. 35 évesen, három gyerekkel szerintem rendben vagyok."