Andrew Lloyd Webber szerződtetné a Britain's got a talent tehetségkutató műsorban egyedülálló hangjával feltűnt, és azóta valódi hírességgé vált 48 éves munkanélküli Susan Boyle-t .

A lap szerint a Jézus Krisztus Szupersztár, Az Operaház Fantomja, és a Macskák szerzője valóra válthatja Susan Boyle álmát, és szerepet adhat a skót nőnek a West Enden futó darabjainak egyikében. "Fantasztikus ember, és nagy rajongója a darabjaimnak. Ha benne akar lenni az egyikben, meg lehet oldani" - mondta a zeneszerző. - Azt hiszem, tudom is, hogy melyik szerepet énekli majd, de még nem árulom el. Nagy jövő vár rá" - tette hozzá.
Webber állítólag kapcsolatban áll Simon Cowell-lel, a tehetségkutató produkciós vezetőjével és egyik zsűritagjával, múlt hétvégén pedig meg is látogatta Cowellt Los Angelesben, hogy Susan Boyle jövőjéről beszéljenek. A pletykák szerint a zeneszerző az Evitában látná szívesen a skótok új büszkeségét, abban a darabban, amelyben Boyle nagy példaképe, Elaine Paige is nagy sikereket ért el. (MTI)