Az egykori Nagy Ő állítólag milliókat utasított vissza egy-egy pásztoróráért, de nem tagadja, volt példa arra, hogy férfiakat szórakoztatott.

Természetesen Havas könyvét reklámozza aranyos kis történeteivel, hiszen a mű ezen a héten kerül a piacra. Molnár kihasználja a lehetőséget, és olyanokkal dicsekszik, mint például, hogy egy osztrák gyártulajdonos 10 ezer eurót fizetett volna neki a szexért, amit a celebvilág lúzernője visszautasított. Ezzel szemben egyszer egy hetet töltött egy hercegségben, ahol a herceget és a barátait szórakoztatta. Állítólag olyan jól csinálta a dolgot, hogy egymillió helyett kétmillió forintot kapott, és még csak meg sem dugták.

Azt is bevallotta, hogy olyan kapcsolatban is élt, ahol házas férfi kitartott szeretője volt: „Javára írom, hogy sosem kellett pénzt kérnem, megbízhatóan és diszkréten adta a kezembe a havi kétszázezret."

„Ha mindenki csak fele annyira lenne őszinte, mint én, akkor nagyon komolyan átrendeződne körülöttünk ez az álszent világ" – röhögcsélte végül a Bors magazinnak.