Plusz borítókkal szállították a szupermarketekbe az új Manic Street Preachers albumot, a Journal For Plague Loverst, ugyanis a beszerzők szerint a vásárlókat zavarná az eredeti borítója. A walesi rockzenekar új lemezének borítóját Jenny Saville festőművész készítette, ám egyesek úgy gondolják, túl bizarr ahhoz, hogy csak úgy kitegyék a polcokra. Az együttes énekese, James Dean Bradfield egyáltalán nem tudja hova tenni a szituációt. „Mi úgy gondoltuk, hogy ez egy gyönyörű festmény" – mondta a BBC-nek a borítóról, amin többek szerint egy vérrel összekent arc szerepel.

A frontember szerint Saville-nek nem ez volt a célja. „Ilyen a technikája. Ha valaki ismeri a munkáit, akkor tudja, hogy nagyon sok okkert, barnát és vöröset használ" – tette hozzá, majd megjegyezte, egyáltalán nem olyan provokatívak, mint amilyennek tartják őket. Bradfield azt is elmondta, mélységesen csalódott a szupermarketekben. „Lehetnek seggek és fegyverek a borítókon, de a művészet már nem, mert az emberek kikészülnek tőle" – mondta.

A BBC információi szerint a négy nagy üzletlánc (Asda, Tesco, Sainsburys és Morrisons) csak egy plusz borítóval hajlandó forgalmazni a terméket, ugyanis „úgy éreztük, hogy egyes vásárlóink helytelennek gondolnák az ilyen jellegű lemezborítókat" – jegyezte meg Nicole Williamson, a Sainsburys árubeszerzője, majd hozzátette, a plusz borítókat egyébként is a kiadó intézte.