Az RTL Klub Fókusz című műsora éppen ott volt, amikor Delhusa Gjoni volt élettársa Erős Melinda válogatott szitkokat szórt az énekesre, miután a Reggeli című műsorban nyilatkozott a kettejük elfajult viszonyáról

Az RTL Klub Fókusz című műsora éppen ott volt, amikor Delhusa Gjon volt élettársa Erős Melinda válogatott szitkokat szórt az énekesre, miután a csatorna Reggeli című műsorában nyilatkozott a kettejük elfajult viszonyáról. Aki esetleg nem ismeri az előzményeket, gondban lehet, hogy az átkokból és vádakból képet alkosson arról, pontosan mi is történik a két ember között, de azért megpróbáljuk összefoglalni.

A vita Erős Melinda 14 éves lányán, Andreán pattant ki, akit egykor közösen nevelt a pár, és ha jól vettük ki a történetből, most éppen Delhusánál tartózkodik. Az énekes elmondta, a lányt ő neveli, mert édesanyja mindig odadobja neki, ha éppen nincs ideje az anyai teendőkre. Erős Melinda azonban másképp látja, szerinte Delhusa vette el az ő lányát, és úgy tálalja a sajtóban, mintha a sajátja lenne. „Ha kell neki gyerek, szüljön neki valaki”- bukott ki az asszonyból. A volt pár kölcsönösen feljelentést tett egymás ellen a szentendrei kapitányságon, Delhusa zaklatásért és becsületsértésért, a nő vádjaira nem tért ki a riport. A nevelt lányt is igyekezett bemutatni a műsor. Megtudtuk, Andrea modell szeretne lenni, az a terve, hogy jövőre a címlapokon szerepel, de hogy melyik magazin címlapja a nagy álma, azt nem említette.