Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere a banda honlapján külön oldalt készített egy szívátültetésre váró fiúnak, hogy a rajongóinak az adományaiból segítsen neki.
trent reznor

Trent Reznor, a Nine Inch Nails frontembere a banda honlapján külön oldalt készített egy szívátültetésre váró fiúnak, hogy a rajongóinak az adományaiból segítsen neki. A 27 éves nevadai Eric De La Cruz lekerült a transzplantációs listáról, mivel lakhelyén nincs központ, ahol a szervátültetést el tudnák végezni. Új szív hiányában viszont legfeljebb pár hónapja lehet hátra. Reznor a televízióból hallott a fiú esetéről, és gyűjtésre buzdította rajongótáborát. "Eric helyzete fényesen bizonyítja az egészségügyi rendszer hiányosságait, a politikusok figyelmét arra hívja fel, hogy reformokra van szükség, ráadásul azonnali anyagi segítségre is, hogy megmenthessék az életét. Azt hiszem, ez utóbbiban segíthetünk" - írja Reznor az oldalon közzétett nyílt levelében.

Az énekes azzal biztatja adakozásra rajongóit, hogy a nagyobb összeget felajánlók együtt lóghatnak a bandával, kezet foghatnak, sőt akár ölelkezhetnek is velük, a legjobb helyekről nézhetik végik a következő koncertet, és még a próbákba is betekintést nyerhetnek. Az összegyűjtött pénz teljes egészében Eric De La Cruz alapítványához kerül, és a módszer sikeresnek tűnik, eddig több mint 540 ezer dollár gyűlt össze.