A zenészt feljelentette egy paparazzó, aki azt állítja, Chris Brown még márciusban ráuszította a testőreit, amikor képeket akart készíteni róla egy edzőteremnben, írja a US Magazin. Robert Rosen Brownt és a Los Angeles-i fitnesz terem embereit tettlegesség, bántalmazás és az elszenvedett érzelmi megrázkódtatás miatt perelte be. Rosen – aki egyébként szintén tagja az edzőteremnek - képeket próbált készíteni a zenészről, de Brown testőrei a férfi elmondása szerint „iszonyatos erővel megrázták".

Rosen egyébként nem most jelentett fel először hírességet, 2007-ben Pierce Brosnant perelte be, aki állítása szerint magából kikelve megverte őt. A bíróság ugyan először ejtette a vádat bizonyítékok hiányában, de Rosen később beadott egy újabb keresetet. A mostani feljelentését egyébként nem sokkal azután adta be, miután Chris Brownt megvádolták Rihanna megverésével.

Brown egyébként továbbra is állítja, ő „nem egy szörnyeteg", és ezt a most készülő albumával fogja majd bizonyítani. Az első kislemezt a Graffiti albumról a nyáron szeretné megjelentetni.