A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp, aki azt állítja, különben már régen becsavarodott volna. A színész még évekkel ezelőtt vett egy 45 hektáros, Little Hall’s Pond Cay nevű szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza kis családjával, mert már franciaországi birtoka sem eléggé nyugodt hely a lesifotósok miatt. "Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől" – mesélte a Vanity Fair magazinnak adott interjújában. "Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk" - mondta el a színész, rögtön azután, hogy múlt héten már elejtette, nyugdíjas napjain szeretne majd pocakos öregúrként ejtőzni a verandán.

A kis szigetnek öt strandja van, melyeknek a sztár maga adott nevet. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról, az énekesnő Vanessa Paradisról nevezte el Paradis-nak, a másik kislányukról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackről, a negyedik pedig mentoráról, Marlon Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói műfaj megteremtője volt, és akivel egész az író haláláig közeli barátságban voltak, mióta Depp eljátszotta Thompsont a Félelem és reszketés Las Vegasban című könyvből készült filmben.

Depp fura humorát támaszthatja alá az a közlés is, miszerint hogy extrém hobbiként szereti hot doggal etetni a cápákat, hozzátéve, hogy olyankor persze a gyerekek nem úszkálhatnak a tengerben.

A színész legközelebb a Közellenségek című filmjében Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja, ami július közepétől látható itthon. (UIP-Dunafilm)