Amúgy nincs is ideje barátkozni, mert spanyolul, franciál tanul meg zongorázni és hegedűlni.

Tom Cruise és Katie Holmes nem örül, ha Suri a táncórán barátkozik a többi kisgyerekkel, mivel egyáltalán nem akarják, hogy nem szcientológus hatás alá kerüljön, írja a FemaleFirst. "Suri soha nem lóg a többiekkel sem a táncóra előtt, sem utána" - mondja egy szemtanú a brit Star magazinnak. - "A kislányt az anyja hozza, aki odakint vár az óra alatt, majd azonnal el is viszi. Azt akarják, hogy ne legyenek olyan barátai, akik nem szcientiológusok, ezért aztán nincsenek is nagyon játszópajtásai, hanem leginkább a babáival köti le magát."

Az elzártság ellenére Suri sokféleképpen leköti magát, hiszen spanyolul és franciául tanul, sőt a közelmúltban zongorázni és hegedűlni is beiratták: "Úgy gondolják mindkettőhöz van tehetsége, majd eldönti melyiket választja."

Ezek után érthető, hogy azt beszélik, Cruise-ék nem úgy kezelik Surit, mintha egy gyerek lenne, hanem saját magukkal egyenrangú felnőttként. "Azt mondják Suri egy pici felnőtt, így az jó neki, ha velük és az ő barátaikkal van együtt" -magyarázza egy ismerősük. - "Nem mondanak soha nemet neki, mert meggyőződésük, hogy jobban megérti, ha csak elmagyarázzák neki, hogy amit tett az rossz dolog."

"Minden érdeklődését kielégítik a szülők. Tökéletesen tisztán tartják, azaz nem engedik semmi olyat csinálni, ami kosszal, összepiszkolódással jár. Sokszor totális csend uralkodik otthonukban és elvárják, hogy Suri megfeleljen."