Mel B szextanácsokat kezdett osztogatni

2009.06.09. 14:45
Legyünk ellazultak és használjunk szexuális segédeszközöket. Köszönjük Mel.

Az énekesnőből lett burleszk-táncos átvette Jordan jó szokását és elkezdte beavatni a nagyérdeműt szexuális élete rejtelmeibe, írja a The Sun. Az énekesnő a Closer nevű lapnak nyilatkozta, hogy azt olvasta, hogy a nők 75 százalékának egyáltalán nincs orgazmusa szex közben. "Ez elkeserített, hiszen számomra elképzelhetetlen a jó szex nélküli élet" - mondja. - "Az volna a tanácsom a nőknek, akik kielégületlenek az ágyban, hogy vessenek be játékszereket. Én egy kicsi, Pocket Rocket elnevezésű vibrátort használok, ami soha nem hagy cserben. Ez a legjobb a szexuális segédeszközökben, hogy nem kell hozzájuk partner."

Mel B hozzáteszi, hogy ő és a partnere, Stephen Belafont nagyon jókat szórakoznak ilyesmikkel: "Nem tudom, hogy azért, mert egykorúak vagyunk, de mindkettőnk libidója iszonyú magas."

Az exSpice Girl ad még hasonló jó tippeket, például hogy ellazultak legyünk mikor összebújunk a partnerünkkel. "Gyakran veszek gyertyfényes fürdőt, valami megnyugtató zenét hallgatok közben, majd belebújok egy szexi fehérneműbe. Csak erre a célra van egy csomó a fürdőben. Előbb győződj meg róla, hogy semmi nem zavarhat meg, csak azután vágj bele."