A színész volt felesége, Gail Jensen azt állítja, a nemrég elhunyt Carradine mindig is rajongott a különleges szexuális játékokért, írja a TMZ. Jensen elmondása szerint egyszer arra ért haza, hogy a férje post-it lapokkal irányította el az alagsorba, ahol úgy volt megkötözve, mintha keresztre lenne feszítve. A nő megkérdezte, mégis mi a fenét csinál, mire Carradine a következőt válaszolta: „Igazából jól esne egy szendvics". Jensen állítása szerint a volt férjét az sem zavarta, vendégek érkeztek hozzájuk, egy darabig még lenn maradt az alagsorban, majd több óra eltelte után kioldozta magát, és csatlakozott a partihoz.

Jensen szerint a férje szeretett felakasztva létezni, és néha több napig is tervezgetett egy-egy ilyen forgatókönyvet. „Elment egy vaskereskedésbe, megvette a kellékeket, de sohasem volt szó szexuális játékokról, és sohasem fojtogatta magát" - nyilatkozta az asszony.

Valószínűleg ezt az elméletet igazolja az is, hogy a sztár mielőtt elutazott volna Thaiföldre, egy kaliforniai szexboltban vásárolt be alaposan. David Carradine, aki rendszeres vásárlója volt a Susie's Delights szexshopnak, a tulajdonos szerint szinte az összes kötelet megvette, ami a készleten volt. A 72 éves színész bevásárlólistáján női fehérneműk, harisnyák, kötözéshez szükséges eszközök és három DVD, melynek témája természetesen a kikötözés volt.

David Carradine holttestét múlt héten találták meg egy bangkoki hotelszobában. A színész egy cipőfűzőt kötött kezére és a péniszére, és felakasztotta magát egy szekrényajtóra. Carradine-ről a múlt héten több – a család által kegyeletsértőnek titulált kép – jelent meg. Az egyik thai napilap címlapon jelentette meg a szállodai szobában készül képet, melyen a sztár meztelenül felakasztva látható. Ezzel egy időben nyilvánosságra kerültek azok a felvételek is, melyeken Carradine teste a boncolás után látható.