A Tiszta fejjelcímű ORFK-kampánydal egyik arca állítólag ittasan verekedett hétfőn – tudtuk meg a Zöld Pardon nevű budapesti szórakozóhely biztonsági főnökétől, Hunyadi Tamástól, aki jelen volt, amikor a verekedő fiatalokat kikísérték a szórakozóhelyről. Anti Fitness – polgári nevén Molnár - Tamás szerint mindössze annyi történt, hogy belekötöttek a tánctér közepén, ő pedig megvédte magát. Mostanában ugyanis olyan sok támadás érte, hogy elszakadt a cérna. Főleg, hogy állítólag sokat ivott. De legalább taxival ment haza.

„Egy szórakozóhely VIP szekciójában ünnepeltük a hétvégi Bravo Otto gálán nyert díjainkat. Sikerült méltóképpen megünnepelni magunkat, de a tánctéren néhány ember nemtetszését fejezte ki az ottlétemmel kapcsolatban. Békés természetű vagyok, és nehéz kihozni a sodromból, ám az utóbbi időben eléggé sok támadás ért, felgyülemlett bennem a feszültség, és az egyik beszólás után már nem tudtam uralkodni magamon. Összeszólalkoztunk, majd egymásnak estünk egy sráccal. Próbáltak minket szétszedni, mind az ő, mind az én barátaim- több- kevesebb sikerrel" – mondta a Velvetnek Molnár, aki a sorozatos atrocitások után sem tervezi, hogy megváltoztatja szokványosnak nem mondható kinézetét.

Mivel a barátok békítő akciója sikertelen volt, megjelentek a biztonsági őrök, és kikísérték a balhés fiatalokat. Hunyadi Tamás, a Zöld Pardon biztonsági főnöke tájékoztatott, Molnár és a másik fiatal között csak néhány ütésváltás történt, a biztonságiak ugyanis az átlátható terep miatt – késő volt már, kevesen voltak - három másodperc alatt a helyszínre értek, majd kikísérték a fiatalokat, akik már nem voltak szomjasak.

„A zenész fiú nagyon be volt rúgva, ahogyan a többiek is. Kikísértük őket, majd igyekeztünk elszeparálni a verekedő feleket, hogy ne ugorjanak újra egymásnak. Mivel komolyabb személyi sérülés nem történt, nem volt szükség rendőri intézkedésre" – tette hozzá Hunyadi. Az Anti Fitness Club 21 éves énekesétől azt is megtudtuk, nem tartja magát erőszakosnak, és általában kerüli a tettlegességig fajulható összetűzéseket, ám ezúttal elszakadt a cérna a „felgyülemlett feszültség miatt".