Valódi vidám temetést rendeztek a 73 évesen stílusos halált halt Bill számára barátai, kollégái és tisztelői szombaton Los Angelesben – írja a People.

A temetésre érkező több száz résztvevő valódi díszes társaságnak bizonyult: volt, aki skótszoknyában, más rojtos cowboydzsekiben és veszkócsizmában érkezett, de eljött egy csapat Lakota indián is teljes törzsi díszben, valamint a fél Hell’s Angels motorbanda is megjelent leróni tiszteletüket. A Forest Lawn temetőben természetesen a kollégák is képviseltették magukat, többek közt Tom “Magnum” Selleck, Lucy Liu, Jane Seymour és Daryl Hannah személyében. A színész bátyja, Bruce Carradine szerint “igazán megható, mégis vidám” volt a hangulat, ahol “pár könnycsepp is hullott, de annál többet nevettünk”.

A színész testét szállító fehér lovaskocsi a Pokol Angyalai díszkíséretében érkezett, ezután Carradine testvérei, gyerekei és barátai – köztük két kolléga, Michael Madsen a Kill Billből, és Stacy Keach a The Long Ridersből – emlékeztek az elhunytra, miközben a színész két gyermeke játszott zongorán és hárfán. Michael Madsen például azt árulta el, Carradine két fontos életbölcsességet vert a fejébe: “Például hogy sose vegyek feleségül Candy nevű nőt, és hogy semmiképp se vásároljak semmit kifulladt pasitól”. Végül a lakoták füstölőket égettek és megáldották a jelenlévőket, mielőtt a színész koporsóját a földbe tették.