Miután a szentéletű Carrie Prejeant a Miss USA-tulaj Donald Trump szerződésszegés miatt megfosztotta koronájától, azonnal lecsapott rá a Hustler, akik pornófilmszerepet kínáltak a bibiliailag korrekt világlátású hazudós-vetkőzős lánynak. A Hustler Productions nevéhez fűződik az alaszkai kormányzónő, Sarah Palin hasonmásának főszereplésével elkészített Who’s Nailin’ Palin? című pornóparódia, melynek most You’re Nailin’ Palin címmel a folytatását tervezik: ebben a Palin-hasonmás Lisa Ann mellett Prejeannak is szántak egy kisebb szerepet.

Miss Kalinak mindössze önmagát kellene alakítania, mivel a konzervatív republikánus Palin annak idején felhívta és támogatásáról biztosította az "ellenkező neműek házasságát" egyedüli elfogadható megoldásként hirdető szépségversenyzőt. A Hustler Productions vezetője, Roger Krypton szerint a filmben persze nem csak telefonálni kellene Palin-hasonmásukkal, úgyhogy sajna egyelőre csak egy nem ellenkező neművel folytatott akcióban számítanak rá, de ők aztán nem zárkóznak el egy ilyen folytatástól sem.

A melegházasság-ellenes véleményét „bibliailag korrekt” verzióként magyarázó Prejean persze nyilván nem fogja elfogadni az ajánlatot, hiszen ez ellentétben állna hitének „melleidet hiába le ne meztelenítsd” tanításával, a Hustler pedig mindössze félmillió dollárt ajánlott a produkcióért. Ezek szerint a Britain’s Got Talent felfedezettje, Susan Boyle a maga egymillió dolláros pornóajánlatával pont kétszer dögösebb nála.