A hétvégén feleségül vette dr. Balaton Dóra jogásznőt Ernyey Béla. Az esküvőre a pár előzetes tervei szerint Amerikában, a tengerparton került volna sor, de a bürokrácia miatt inkább a magyarországi lagzi mellett döntöttek, a menyasszony szülővárosában, Kalocsán.

A hétvégén feleségül vette dr. Balaton Dóra jogásznőt Ernyey Béla. Az esküvőre a pár előzetes tervei szerint Amerikában, a tengerparton került volna sor, de a bürokrácia miatt inkább a magyarországi lagzi mellett döntöttek, a menyasszony szülővárosában, Kalocsán. Az RTL Klub Fókusz című műsorának romantikus riportjában a 67 éves Ernyey elmondta, nagyon boldog asszonyával, akit egy év ismeretség után vett el, de az az egy év egy hosszú nászút volt a számára - erre azt a megnevezést használja: szerelmi utazás. A valódi nászút (a „szerelmi utazás 6."-ként aposztrofált kaland) az Adrián lesz, amelyet körbevitorláznak, majd kedvenc városukban, Triesztben kötnek ki. A gyerekvállalásról is szót ejtett a pár, mint elmondták, ha lesz olyan gyerek, aki őket választja szüleinek, akkor azt a gyereket ők nagyon várják. A feleség a nászajándékokra is kitért, kedves számára az a kelengye, amelyre mackót hímeztek. Ernyey hozzátette, az ő beceneve ugyanis Mackó.

Az összeállításban násznép megannyi boldog tagja is nyilatkozott. A feleség édesanyja, Balaton Istvánné arra tért ki, hogy veje annak idején nagy ikon volt az ő kortársai számára, mind csodálták. Majd arról is szót ejtett, hogy 29 éves lánya sokkal érettebb gondolkodású, mint a korosztályának tagjai általában, ezért is illik össze a színésszel. Polgár Árpád műkincskereskedő szerint Ernyey és a felesége közti harmónia egyik titka, hogy a fiatalasszony nagyon alkalmazkodó személyiség.