Mia Farrow testvérét, a 66 éves Patrick Farrowt egy beérkező segélyhívás utáni szemle során találta holtan a rendőrség a férfi castletoni galériájában - írja az Associated Press alapján a USmagazine. A rendőrséget éjjel fél 12-kor hívta fel egy ismeretlen nő, a hivatalos szervek ezután látogattak el a szobrászművész Farrow galériájába, ahol a férfit holtan találták. "A halál okáról a boncolás után tudunk nyilatkozni, mindenesetre vannak gyanús körülmények" - tudatta egy nyilatkozatban a vermonti rendőrség illetékese, Timothy Oliver.

A 66 éves, szobrászművészként ismert Patrick Farrow harminc évvel ezelőtt költözött Vermontba, ahol megnősült, majd nejével, Susan Farrowval megnyitották közös galériájukat, a Farrow Galleryt. Mia Farrow színésznő bátyja halála előtt hat hónappal örökbefogadott lányát, Lark Prevint veszítette el.

A legfrissebb rendőrségi információk szerint Mia Farrow bátyja fejbe lőtte magát - írja az MTI. Az öngyilkosságot a boncolás után született orvosszakértői vélemény, és a helyszínen talált bizonyítékok is megerősítik.