A színészt producer barátja, David Winters szerint thai transzvesztita prostituáltak ölték meg, és a nyomokat a helyi rendőrség megpróbálja eltüntetni, írja a FemaleFirst. „David Carradine-t megölték. Őszintén hiszem, a transzvesztiták a felelősek. Ők mindig párban járnak. Davidnek esélye sem volt, nagyon brutálisak is lehetnek" - nyilatkozta Winters, aki most arra kérte a thai hatóságokat, mutassák be neki a szállodai biztonsági kamerák felvételeit.

Egy visszavonult FBI ügynök szintén egyetért ezzel a teóriával. „Úgy hiszem, két transzvesztitával találkozott a hotel bárjában. Nagyon tudnak flörtölni, a pénzért mindent megtesznek, és lecsaphattak egy olyan hírességre, mint Carradine" - mondta Ted Gunderson. A volt ügynök szerint az ügy megoldásának kulcsa az ágyon talált lábnyom lehet. Gunderson szerint az egyik transzvesztita a színész mögé állhatott, és úgy tekerte a kötelet a nyaka köré.

David Carradine holttestét egy bangkoki hotelszoba szekrényében találták meg. A színész feje fölött összekötözött csuklókkal, nyaka és nemiszerve körül kötéllel lógott, és a családja szerint nem fulladásos szex közbeni baleset, hanem gyilkosság történt.