Jordan az igénytelen tetkóeltüntetés híve

2009.06.23. 18:38 Módosítva: 2009.06.23. 18:48

Az Ibizán partidögösködő Katie Price pár napja döntött úgy, megszabadul tetoválásától, ami a csuklójára írva hirdette férje iránt érzett szerelmét. Bár az eredményt rövid ideig rejtegette, a Daily Mail most megmutatta a megoldást, amire valószínűleg senki sem számított: lézeres eltávolíttatás vagy új mintával eltakarás helyett ugyanis mindössze egy randa kereszttel áthúzva érvényteleníttette a művet.

A lap fotóján látható végeredmény egyrészt olyan igénytelen, hogy azt még az elmúlt napokban komoly ribancruhatárat villantó valóságshow-hősnő se gondolhatja komolyan, másrészt gyanúsan úgy néz ki, mint ami egy szemceruzával is elérhető (és ha a válás-valóságshow nézettsége úgy követeli, bármikor lemosható). A tetkó ráadásul a lap infói szerint alig több mint egy hónapja készült, azaz még épp a válás előtti utolsó pillanatban.

A modell és férje, Peter Andre énekes egy hónapja szakítottak, azóta mindkettejük külön valóságshowban tervezik fokozni a fokozhatatlant: míg Andre Cipruson terelgeti a gyerekeket, Price Ibizán naptárt fotóz és részegen bulizik. Ő maga az OK! magazinban vezetett rovatában nem lát ebben semmi kivetnivalót: „Jó, iszom, na és? Ez azért nem bűntény, nem lopok, verekedek vagy drogozok!” A Mirror szerint azonban viselkedése „komolyan veszélybe sodorta azt a képet, amit eddig anyaként és kislányok példaképeként kialakított magáról”. A csalódás első dokumentált áldozata Gabriele Randone hivatásos Jordan-hasonmás, aki úgy kiábrándult addigi példaképéből, hogy még szakmájával is felhagyott, végső kétségbeesésében pedig már az árufeltöltői munkát fontolgatja.