Benkő Dániel ősszel megtermékenyíthető feleséget keres magának az RTL Klubon, így a Story magazin felkereste a lantművész volt feleségét, aki elmondta, Benkő mellett ne számítsanak sok jóra a nők. Az asszony elmondása szerint egy diszkó előtt ismerkedtek meg, de az első közös vacsora csak négy év után jött el, ezalatt Benkő csak egy-két telefont ejtett meg.

A lantművész az első estén nem hagyta szóhoz jutni a nőt, csakis magáról volt hajlandó beszélni. „Pár óra alatt mindent megtudtam róla, ő viszont rólam semmit, de nem is érdekelte. Sütkérezhetett abban a dicsfényben, amit glóriaként a saját feje köré varázsolt" – nyilatkozta Katalin, aki szerint exférje soha nem kért semmit, mindig kijelentő módban fogalmazott, és a házasságkötésüket is tényként jelentette be - igaz, akkor eszébe se jutott tiltakozni. Az asszony szerint egyetlen önálló gondolata sem lehetett, és néha hetekig nem szólhatott férjéhez. A nő emlékei szerint közös lányukat, Dalmát sem tudta kezelni, csupán annyit mondott neki: mú.

Benkő Dániel a Hot magazinnak nyilatkozott gyermekei anyjairól. Elmesélte, első gyereke egy liftben fogant meg, és a második házasságából is csak a gyerekcsinálást tartotta említésre méltónak. „"Egyik reggel a feleségem kijött utánam a fürdőszobába, és azt mondta: Érzem, hogy érik a petesejtem! És kilenc hónap múlva megszületett a kislányom.