Gumicukor, S méretű alsónadrág és 10 üveg tequila. Egyebek mellett ezek szerepelnek a július 1-én kezdődő VOLT fesztivál sztárjainak kívánságlistáján. Marilyn Manson gumicukrot, rágót és csokit kért az öltözőjébe, valamint egy különleges étel receptjét is leadta.

A VOLT fesztivál egyik sztárzenekarának frontembere 42-es zoknit, és S méretű alsónadrágot igényelt a nagy adag képeslap mellett, a Deliquent Habits zenekar pedig 10 üveg tequilát kíván szétosztani a közönség között. A metál műfaj képviselői az édességeken, és a házi paradicsomlevesen túl egy üveg whiskey-t és ötven üveg sört is rendeltek.

Július 1-je és 4-e között tíz színpadon 220 hazai-és nemzetközi sztár lép fel ebben az évben a VOLT Fesztiválon. Július első hétvégéjén Sopronba érkezik a Limp Bizkit csapata, Marilyn Manson, a Franz Ferdinand és az Earth Wind & Fire experience. A fellépők között lesz még mások mellett, a ritkán turnézó francia techno-producer, Laurent Garnier, a breakbeatet játszó brit Freestylers, valamint visszatérő vendégként színpadra áll LTJ Bukem és Mc Conrad is. (FH)