A Légikatasztrófák és karma címet adta a TV2 Mokka annak a beszélgetésnek, amelynek során a stúdióba meghívott Vasi Gizella jósnőt és életvitel-tanácsadót, valamint Kis Zoltán Zéró numerológust kérték, hogy részletezzék a tömeges katasztrófák sorszerű okait.

A Légikatasztrófák és karma címet adta a TV2 Mokka annak a beszélgetésnek, amelynek során a stúdióba meghívott Vasi Gizella jósnőt és életvitel-tanácsadót, valamint Kis Zoltán Zéró numerológust kérték meg, hogy részletezzék a tömeges katasztrófák sorszerű okait. A numerológus több sajátos összefüggésre is rávilágított, amelyek szerinte mind a tragédiát hordozzák magukban, de ezek közül csak egy kapcsolódott a sorozatos légikatasztrófákhoz.

Kis Zoltán Zéró szerint ugyanis eleve a 2009-es év nehéz év, mivel a 2-es és a 9-es szám együtt baljós. Tézisét bizonyítandó elmondta, a nyár elején lezuhant Air France repülőgép egyik, magyar áldozata, Gallasz József menedzser, akinél a 29-es szám jött ki, amikor a nevének a számait a születési dátumának a számjegyeivel összeadta. A numerológus folytatta: a 2008-ban elhunyt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus születési száma is ugyanaz volt, az idén elhunyt Ocskay Gábor jégkorongozó pedig a végzetes számot, a 29-est viselte a mezén (mint arra kommentelőink felhívták a figyelmet, a sportoló valójában a 19-es számú mezt viselte). Mindenezek tetejében arra is utalt a numerológus, hogy a múlt héten meghalt Michael Jackson születésnapjában szintén szerepelt az ominózus szám, ugyanis 29-én született. A karma, a sors, és a végzet fogalmát a jósnő definiálta a beszélgetés során.