Brigitte Bardot szerint egy másik ember iránt érzett szenvedély nem tarthat tovább három évnél, ő is ezért cserélgette oly gyakran a partnereit - olvasható a Philosophie Magazine által közölt interjúban.
Brigitte Bardot azt is elmondta, hogy továbbra is inkább mankóval jár, és nem operáltatja meg csípőjét. Egész életében küzdött, és úgy érzi, joga van a nyugalomhoz. Saját halálával emelt fővel, büszkén akar szembenézni. Éppen ezért támogatja a halálba segítés legalizálását és az öngyilkossághoz való jog elismerését - jelentette ki a szeptemberben 75. születésnapját ünneplő sztár.
A színésznő - aki fajgyűlöletre és idegenellenességre való felhívások miatt már állt bíróság előtt, és el is ítélték - kikerülte a politikai nézeteire vonatkozó kérdéseket. A magazin e témában többek közt arra volt kíváncsi, hogy rokonszenvesnek találja-e Barack Obama amerikai elnököt. Az egykori szexszimbólum - aki harcos állatvédőként saját bevallása szerint közelebb érzi magát állataihoz, mint az emberekhez - egyébként kifejezetten sötéten látja az emberiség jövőjét. "Ha már mindent kipusztított, ő maga is elpusztul" - vélekedett a színésznő. (MTI)