Az énekesnő londoni koncertjén a nemrég elhunyt Michael Jackson előtt egy különleges dallal tiszteleg, írja a US Magazin. Madonna szombaton lépett fel az O2 Arénában a Sweet & Sticky turnéja keretében - ugyanott ahol Jackson visszatérő koncertjeit tartották volna. Az énekesnő honlapjára pénteken tettek fel két képet, melyen az énekesnő egy Michael Jackson hasonmással próbál.

Az egész éves kemény munkával Madonnának sikerült 1 kosztümöt, 2 háttérvideót és 3 számot lecserélnie a tavaly nyári menethez képest. Az egyik változtatás a videón látható Michael Jackson-megemlékezés. A Heartbeat című új szám helyére idén a Holiday került, amibe a Billy Jeanből és a Wanna Be Startin' Somethingból illesztettek bele részeket, miközben az egyik táncos fehér kesztyűvel, kalappal és a tipikus pózokkal a popkirályt idézi. Madonna egyébként énekelte már koncerten a Billie Jeant: 1985-ös, legelső turnéján a Like a Virginbe csempészett bele belőle részleteket.

Jackson halálakor Madonna kiadott egy nyilatkozatot, melyben elmondta, alig tudta abbahagyni a sírást a sztár halálhíre után. Később olyan pletykák is szárnyra kaptak, Madonna lett volna Jackson egyik koncertjén a meglepetésvendég.