Kembe Sorelt a bőrszínével kapcsolatos élményeiről kérdezte a Tabu TV. A rádiós elmondta, voltak jobb és rosszabb események a bőrszíne miatt. Régebben többször is megverték, de a csajozásnál néha előnye származott az egzotikussága miatt. Nemrégiben azonban ismét csalódnia kellett, barátnője szülei pont bőrszíne miatt nem adták áldásukat a lányukkal való kapcsolatára.

"Kifejezetten feltűnőbb vagyok a lányok körében. Van, akit ez nagyon vonz, de olyan is akad, aki ledugná az ujját a torkán, ha meglát. A népszerűséget, és a különösnek vélhető külsőt az ember kihasználta anno, kihasználja most is, ha olyan a helyzet" - meséli a Tabu Tv riporterének Kembe Sorel. 16-17 éves korában még nagyon aktívan csajozott, de most már óvatosabban megy neki a világnak meg a nőknek is, talán ezért sincs most párkapcsolata.

"Alakulóban van valami, de még senki sem tudja, mi lesz. A kiszemeltem családja nem fogadott túlságosan jól, legfőképp a bőrszínemmel volt gondjuk, de már nem is foglalkozom ezzel" mondta a Tabu Tv riporterének Kembe Sorel.