A Jackson-gyerekek lehetséges jövendőbeli gyámja állítólag kirúgta pasiját, Jermaine Duprit, akivel már hét éve voltak együtt – írja a US Weekly. A lap szerint „útjaik különböző irányba tartanak az utóbbi időben”. A 36 éves Dupri - aki az énekesnő utóbbi két albumának producere is volt -, már a most elhunyt öcs, Michael Jackson búcsúztatásán sem jelent meg.

„A barátaik szerint mindennek vége köztük” – állítja a lapnak egy ismerősük, aki szerint főleg a munka ment a kapcsolat rovására. „Sose jó keverni az üzletet az érzésekkel. Janet úgy érezte, hogy az életük túlságosan sok területen gabalyodott össze, és hogy kellett volna némi távolságot tartani” – tette hozzá az informátor, aki szerint az énekesnő öccsének halála is befolyásolta a végkifejletet: „Teljesen össze van törve, és nagyon lefoglalja, hogy a gyerekekről gondoskodjon. Janet a család támasza”.

Jackson és Dupri egy éve még házasságot tervezett, a 42 éves énekesnő pedig már azt is elhintette, hogy tulajdonképp most már nem bánna egy gyereket sem. E téren egész addig nem történt semmi előrelépés, míg pár napja ki nem derült, hogy Jackson hirtelen akár három gyerekhez is juthat elhunyt öccse jóvoltából.