Usher neje nem a pénzért csinálta

2009.07.25. 14:25 Módosítva: 2009.07.26. 14:25

A válófélben lévő nej, Tameka Foster egyik barátnője szerint nincs igaza azoknak, akik azt állítják, hogy az asszony csak a pénz miatt ment férjhez a zenészhez és vállalt tőle gyermeket - írja a FemaleFirst. Nyeisha DeWitt úgy véli, az ilyen rosszindulatú pletykák miatt minden hiteltelenné válik, amit Foster - aki Usher stylistjából lett az énekes felesége - az utóbbi pár évben letett az asztalra, pedig ő mindig keményen dolgozott, csak épp történetesen egy híres emberbe lett szerelmes.

Dewit hozzátette, kapcsolatuk elején Usher és Tameka Foster igazán tökéletes párnak tűntek, hiszen olyan jól kiegészítették egymást. A boldogság mégsem tartott örökké, ugyanis az énekes júniusban benyújtotta a válókeresetet, amiről a nej állítása szerint csak az újságokból értesült. A pár állítólag ekkor már egy éve nem élt együtt, de ezt a barátnő, DeWitt szintén cáfolta.

Usher mindenesetre most épp DNS-tesztet akar, ugyanis nem érzi biztosnak, hogy ő lenne a biológiai apja 2008 decemberében született második gyereküknek. A pár 2007 januárjában házasodott össze, novemberben pedig megszületett első fiuk.