Jövő héten tárgyal a budapesti Madonna-koncertet szervező Live Nation a Magyar Labdarúgó Szövetséggel arról, hol lép fel végül az énekesnő augusztus 22-én a fővárosban – írja a Független Hírügynökség. A Live Nation közleménye szerint szerint a "Live Nation Hungary Kft. értetlenül áll az augusztus 22-i Madonna-koncert Puskás Ferenc Stadionba történő áthelyezése kapcsán kialakult helyzet előtt", hiszen - állításuk szerint - "a bevett eljárással foglalta le a cég a stadiont, és kapott egy aláírt, írásos visszaigazolást július 21-én a Puskás Ferenc Stadion vezetőségétől."

A Live Nation területi alelnöke, Tim Dowall most tárgyalást kezdeményezett Kisteleki Istvánnal, az MLSZ elnökével: a találkozó jövő héten lesz, pontos időpont még nincs. Emiatt a meghirdetett új ülőjegyek eladása, illetve a Puskás Ferenc Stadionba szóló ülőjegyek pontos helyének kijelölése nem július 31-én, pénteken kezdődik, ahogy korábban tervezték - derül ki a koncertszervezők közleményéből. A Live Nation Hungary Kft. ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a koncert Budapesten megrendezésre kerül.

A Puskás Ferenc Stadiont üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) szerdán közölte a koncertszervezővel, hogy a szeptember elejére tervezett focimeccsek miatt nem áll módjában a létesítményt rendelkezésre bocsátani. Az intézet hozzátette: csak akkor lehet ott a koncert, ha a szervezők megegyeznek a Magyar Labdarúgó Szövetséggel. A budapesti Madonna-koncertet eredetileg a Kincsem Parkban rendezték volna. A szervezők hétfőn jelentették be, hogy a popkirálynő fellépését átteszik a Puskás Ferenc Stadionba. A helyszínváltozás már megjelent Madonna hivatalos oldalán is.