Lehet, hogy Jamie Foxx eltitkolt egy gyereket

2009.08.12. 15:14

Garcelle Beauvais-Nilon, a színész jóbarátja egy talk showban szólta el magát, ami alapján úgy tűnik, lehetséges, hogy Foxxnak nem csak egy tinédzserkorú lánya van, hanem egy egész kicsi gyereke is - írja a StarPulse.

Az Oscar-díjas színész a saját showjában szerepelt együtt Beauvais-Nilonnal, azóta vannak jóban, kapcsolatukról pedig a színésznő Wendy Williams beszélgetős műsorában beszélt, és kicsit többet árult el a kelleténél. “Húsvét vasárnap futottunk össze legutóbb, mesélte, hogy született egy gyereke, én meg örvendeztem, ‘Nahát, Jamie, és ismerem a boldog anyukát?’, amire ő azt mondta, nem. Vicceltem is, ‘Na, és te ismered?’ – mesélte nagy lendülettel a színésznő. A műsorvezetőt sokkolta a közlés, még a stúdióközönséget is megkérdezte, tudták-e, hogy Foxxnak gyereke született volna, és megköszönte az új hírt: “Köszi az izgi pletykatémát, cukorfalat”. Beauvais-Nilon csak ekkor vette észre magát, és halálos zavarban - a StarPulse szerint vörös arccal - motyogta az egyik kamerába: “J, bocsi!”, majd reklámblokkal keverték le az egészet.

Foxx sajtósai még nem erősítették meg a hírt, bár egyelőre senki nem is tagadta. A színész-énekes soha nem volt házas, 14 éves lánya egy régebbi kapcsolatából született, de apja egyelőre letiltotta a randizásról, mert úgy gondolja, hogy a pasik mindig csak azt akarják.