Anastacia összefog Dobó Katával és Oroszlán Szonjával a mellrák ellen – címmel sajtóközleményt kaptunk, amelyben középtájt rejtették el a friss mondanivalót.
anastacia

Anastacia összefog Dobó Katával és Oroszlán Szonjával a mellrák ellen – címmel sajtóközleményt kaptunk, amelyben középtájt rejtették el a friss mondanivalót. Az aktív figyelmet követelő közleményből kiderül, a szeptemberben Budapesten fellépő énekesnő névlegesen részt vesz az Egészség Hídja Összefogás munkájában. Augusztus végén jótékonysági árverést indít a Vaterán, amelynek teljes bevételét az egyesület kapja, de hogy mit árverez el, arra nem tértek ki. Mint ismert, Anastacia átesett a betegségen, 2004-ben diagnosztizáltak nála kezdeti stádiumban lévő mellrákot, gyógyítása azért volt eredményes, mert a betegségét korán fedezték fel.

„A betegség nyomán alapvető értékrendbeli változáson ment át; belátta, hogy az élet nem csupán munkából áll és teret engedett érzékeny, nőiesebb énjének”- fogalmazott a közlemény írója. Dobó Kata az összefogás egyik arca is gondoskodott a szép mondatokról. A közleményben elmondta, a célokat „nagyszerű és egyben megható lesz Anastacia-val, egy túlélővel együtt képviselni”.