Lily Allen nagyon várja a gazdag pasit, akinek végre szülhet

2009.08.27. 21:55 Módosítva: 2009.08.27. 22:07

Lily Allen énekesnő, a villantások és nyilvános berúgások szakértője továbbfejlesztette jövőképét: már nem öreg pénzeszsákot akar, hanem olyasvalakit, akihez hozzámehetne, együtt letelepedhetnének és családot alapíthatnának. "Alig várom, hogy kertvárosi anyuka legyek. Szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni. Ez a fajta élet, hogy állandóan követnek a lesifotósok nem nekem való" - nyilatkozta a Daily Starnak a lesifotósok hálás témája, aki mostanság egy ingatlan-felújításokkal foglalkozó mesteremberrel jár, aki még csak nem is öreg, de azt nem fejtette ki, az illető anyagi helyzete megüti-e a mércét.

"Remélem, a hírnevem még kitart addig, míg el nem vesz valami gazdag pasi. Ez az egyetlen dolog, ami érdekel mostanában" - tette még hozzá őszintén Allen, akinek a Chemical Brotherses Ed Simmonssal két éve már majdnem összejött a kertvárosi anyukaság, meg vélhetően anyagilag se lett volna olyan rossz.

Ha már így benne volt, azt is bevallotta, a mai napig lámpaláza van, ha színpadra lép: "Rólam mindenki azt hiszi, hogy én valami bazi öntudatos csaj vagyok, a női egyenjogúság élharcosa, pedig nem is".