A chippendale fiúkat alakító Pindroch Csaba és Szabó Győző, valamint a brit popénekes Jamelia produkciójának rögzítésével szombatra virradóra a Szegedi Ifjúsági Napok nagyszínpadán elkezdődött Koltai Róbert új filmje, a Magic Boys forgatása.

A stáb az angol-magyar-kanadai koprodukcióban készülő vígjáték fináléját rögzítette a Tisza-parti fesztiválon. A jamaikai származású rhythm and blues énekesnő Hrutka Róbert filmhez írt dalát adta elő – a szöveget maga írta -, a produkciót a kék, illetve rózsaszín chippendale-jelmezbe öltözött Pindroch Csaba és Szabó Győző egyedi koreográfiájú táncprodukcióval kísérte.

A rendező, Koltai Róbert a forgatáson elárulta, hogy ez lesz Jamelia első filmfőszerepe, ráadásul a popsztár csupán a film zárójelenetében alakít majd énekesnőt. A film története két vidéki gyári munkásról szól, akik véletlenül tudomást szereznek egy több millió dolláros csalásról. Pindroch Csaba és Szabó Győző chippendale fiúknak álcázza magát és Londonba menekül; szerencsétlenségükre a Michael Madsen – őt többek között Tarantino Kill Billjéből ismerhet a közönség - alakította maffiózóba botlanak. (MTI)