A Cool Night Extra háziasszonyát a Budafoki Társaság pezsgő lovaggá avatta. Orosz Brabara büszkeségéről sajtóközleményt kaptunk, amelyben sajátosan szép mondatokkal ajándékozta meg az iránta érdeklődőket. „Eger környékén élő nagypapámnak saját szőlője és pincéje van, így végigjártam a szamárlétrát: gyerekként szüret idején metszőollóval a kezemben vezettem a sort, majd tapostam a szőlőt és ittam a finom mustot. Nem vagyok sommelier, a réten futkározó leány hajának illatát sem érzem ki egy borból, inkább műkedvelőnek mondanám magam, aki imádja a finom italt, borból például a száraz vöröset.” A lovaggá avatására így tért ki. „Előtte a pincészetben végigkövettem a pezsgő születésének útját és próbát is kellett tennem, elméletben és gyakorlatban egyaránt. Tudok például degorzsálni. Ez az a folyamat, amikor eltávolítják a seprőt, vagyis az üledéket a palack aljáról, de címkéztem, sőt, dugóztam is palackot.”

02-herbal