horoszkóp

A Spice Girls újra összeállni készül, vagy valami ilyesmi

2009.09.18. 22:05 Módosítva: 2009-09-18 22:11:02

Az egykori csajzenekar a 2007-es, 47 állomásos világkörüli Return of the Spice Girls című turné után az újjáalakulást fontolgatja, és rögtön egy (újabb) visszatérő turnéval indítanának – írja tényként a Stuff.co.nz. A valódi hír ennél picit soványabb, és csak egy Melanie Brown, azaz Mel B, aka Scary Spice Twitter-oldalán szereplő dodonai bejegyzésből indult: „Spice Girls és stadionok?????????????? Épp most vacsoráztam a csodás melc-vel, emmával és gerivel, annyira szeretem őket!” – írja, így.

Amit tudni lehet: Ginger, Baby, Scary és Sporty Spice a londoni Knightsbridge negyed The Palm nevű éttermében találkoztak egy vacsorára, majd még a közeli Mayfair Hotelbe is átvonultak, nyilván azért, hogy koktélok felett vitassák meg a hirtelen ötletet. A hiányzó ötödik tag Posh Spice, akit azóta csak Beckhamné néven ismer a világ, 2010-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója miatt maradt távol, a New York-i Fashion Weeken van, de remélhetőleg azért neki se felejtenek el szólni, ha turné lesz.

Geri Halliwell nemrég még arról beszélt, hogy esze ágában sincs visszatérni a popzenébe, mert mesekönyvírói karrierre váltott, Mel B maga pedig a következő Spice Girlst keresi majd egy tehetségkutató valóságshowban.