A pár állítólag izgatottan meséli barátaiknak, hogy mennyire csodálatos esküvőjük lesz a közeljövőben, pedig még azt sem voltak hajlandóak hivatalosan beismerni, hogy egyáltalán eljegyezték egymást, adta hírül a news.sawf.org. "A pletykák már április óta terjengenek az állítólagos frigyről, ám mindezidáig nem volt sok valóságalapjuk. Viszont most lett" - állítja a két sztárújságíró, minden celeb barátja Rush és Molloy, akik a New York Daily News pletykarovatának felelősei.

"A terhességről szóló pletykák viszont nem igazak"- mondja egy másik bennfentes.

Szóvivőik nem kommentálták most sem a híreket. Cruz, aki egykor Tom Cruise kedvese volt, amúgy ambivalens érzelmeket táplál a házassággal kapcsolatban. "Nem tudom, hogy hiszek-e a házasságban" - mondta egy interjúban. Hiszek a családban, a gyerekekben és a szerelemben. ha egyszer lesznek gyerekeim a lehető legjobban akarom csinálni. Az lesz életem igazi nagy szerepe."

A két színész először 1992-ben a Sonka, sonka forgatásán találkozott és már akkor is vibrált köztük a levegő. "Mikor Woody Allen beválogatta őket a Vicky Cristina Barcelona című filmjébe már mindketten érettebbek, okosabbak és világsztárok voltak, ekkor szerettek újra egymásba" - mondta a két híres újságíró.

Sonka, sonka: