A nap vicce: a 17 éves Frances Bean Cobain Twitter-oldalán cikizte Lindsay Lohan 15 éves húgát azért, mert szerinte Ali Lohan csak nővére nevének ismertségéből él. Mondja ezt az a tini, aki azért lett a Chanel arca, mert az apja Kurt Cobain, anyja pedig a botránykirálynő Courtney Love, haha.

„Ez egy nyílt levél Ali Lohannek!” – kezdte kirohanását, mielőtt a két évvel idősebbek minden bölcsességével jól kioktatja a realityshow-szereplőt: „Híres akarsz lenni? Akkor dolgozz kurvasokat, és hozz olyan döntéseket, amik jó eséllyel valóraváltják a karrierelképzeléseidet. [...] Értem én, hogy olyan családban nőttél fel, ahol a hírnév egy könnyen elérhető dolognak tűnik, de ez nem mentség. Se tehetséged, se szociális érzékenységed, se hitelességed nincs, így csak ciki lehetsz” - idézi kritikai megfigyeléseit a Sun.

A Cobain-lány elismeri, mindezt nem személyes ismeretség alapján vonta le, csak azokból a dolgokból, amiket a médiában lát a Lohan-húgról. Az viszont annyira gáz, hogy - bár nem tartja magát egy beszólós-ítélkezős típusnak -, most már aztán kénytelen volt szóvátenni. „Igazán nem örülök neki, hogy egy kategóriába sorolnak veled. Inkább halnék meg a legkeservesebb kínok közt, mint hogy oly módon próbáljak karriert csinálni, ahogy te előadod magad”. Ennél jóval több bölcsességet is írt, de sajna már soha nem fogjuk megtudni, miket, mert egy nappal később törölte Twitter-oldalát. „Nem fogom megkérdőjelezni magam, vagy a véleményem egy rakás seggfej miatt” – írta indoklásképp, nyilván mások is emlegették neki a bagoly mondja verébnek-típusú megfigyelésüket.