Sean Penn Castrót akarja meginterjúvolni

2009.10.26. 10:23

Kubába érkezett az Oscar-díjas színész, Sean Penn, hogy - reményei szerint - interjút készítsen Fidel Castróval - jelentette vasárnap a kubai állami televízió. A tévé felvételeket mutatott be arról, amint az amerikai színész Alexis Leyva kubai festő társaságában sétált Nueva Gerona városában.

A TMZ.com nevű amerikai celebhír-honlap korábban arról számolt be, hogy Sean Penn a Vanity Fair magazinnak ír egy cikket arról, hogy hogyan érintette Kubát Barack Obama kormányának hivatalba lépése. A januárban hivatalba lépett amerikai elnök ugyanis célul tűzte ki az évtizedek óta meglehetősen feszült amerikai-kubai viszony enyhítését.

A TMZ szerint az újságíróként utazó Sean Pennt elkísérte Kubába az üzletasszony Diana Jenkins, a UK Barclays bank egyik vezetőjének felesége is. A Barclays-nél a hírportálnak megerősítették, hogy a páros valóban azért utazott Kubába, hogy találkozzon Fidel Castróval. A Vanity Fairnél ugyanakkor egyelőre nem kommentálta a TMZ értesüléseit - írta a Független Hírügynökség.