Peter André hivatalosan is elvált végre Jordantól, de a shownak folytatódnia kell. Most éppen arról cikkez a Daily Mail, hogy amikor a celeb meglátott egy fényképet a gyerekeiről, volt csajáról és annak jelenlegi pasijáról, Alex Reid ketrecharcosról André-nak összeszorult a szíve és pánikrohamra ébredt álmából, majd elsötétült vele a világ. Mikor magához tért csupa vér volt a feje. "Őszintén szólva évek óta nem történt velem ilyesmi, csak ez pont aznap történt, amikor először láttam a Reidről és a gyerekeimről készült képeket" - mondta. - "Irtó nehéz volt látni Juniort és Princess-t és valószínűleg az egész válás alatt ezt a dolgot egyáltalán nem is érezhettem. Ez lehet minden apa rémálma, így nemcsak rémesen elkeseredett voltam, de nagyon ideges is, nyilván ez okozta a rohamot."

Az énekes hozzátette, sejtette, hogy ez fog történni, így mikor felébredt gyorsan hívta a bátyját, hogy biztos, ami biztos vigye kórházba, de aztán elájult, így már nem tudja később mi történt. A fürdőszoba padlóján tért magához, és ahogy belenézett a tükörbe látta, amint vér csöpög végig az arcán. "Ez igazán szörnyű. Bárki, aki valaha is átélt pánikrohamot tudhatja, hogy igazán félelmetes érzés. Sajnálom, hogy ez a dolog így alakult Katie-vel, de a gyerekek csodálatosak és ezt mind a házasságomnak köszönhetem."

Jordan azt hangoztatta, hogy valójában hárman voltak a házasságukban, mert André megcsalta a menedzserével, Claire-rel. Erre a zenész úgy reagált, hogy Jordan sokkal keményebb dolgokat művelt. "Katie folyamatosan vádaskodik. Claire egy csomó dolgot megtett Katie-ért, aki cserébe mást sem csinál csak mindenkibe beleköt. Miért nem foglalkozik inkább saját magával? Miért kell ebbe minket is belerángatnia? Mindenhol azt hangoztatja, milyen boldog Alex-szel, de ha olyan boldog, akkor miért nem lép tovább és hagy békén végre?"