Sam Taylor-Wood angol filmrendezőnő férfitársai példáját követve összejött új filmje feleannyi idős ifjú főszereplőjével, most pedig úgy döntött, hozzá is megy. Aaron Johnson alakította Wood most bemutatott, John Lennon fiatalkoráról szóló Nowhere Boy című filmjében a kamasz Lennont. A BBC Online nem tér ki rá, mióta tart a kapcsolat a 42 éves rendezőnő és 19 éves főhőse közt, Wood sajtósa azonban hivatalosan is bejelentette: "Sam és Aaron eljegyezték egymást, és nagyon boldogok". Az egyébként nyilván véletlen egybeesés, hogy a film a kamasz Lennon és nála kábé húsz évvel idősebb nagynénje különösen szoros kapcsolatáról (is) szól, alapját Lennon féltestvére, Julia Baird Imagine This: Growing Up With My Brother John Lennon című biográfiája képezi.

A rendezőnő a film bemutatója kapcsán korábban úgy nyilatkozott, pasija tökéletes választás volt a főszerepre: "Amint belépett a castingon, tudtam, hogy ő lesz az. Intenzív kisugárzása van, kellően összeszedett és karizmatikus egy ilyen ikonikus szerep eljátszására. 300 jelentkezőt néztem végig, ő volt az egyetlen, aki kitűnt a tömegből". A Goldfrapp pedig nagyon lelkes volt, amikor kiderült, ők írhatják a zenét Lennon fiatalkorához.

A rendezőnő előző férje Jay Jopling milliárdos műgyűjtő volt, tavaly váltak el, de jó viszonyban maradtak. Jopling később azzal került be a lapokba, amikor januárban egy rövid affér erejéig összegabalyodott Lily Allennel. A viszony azóta véget ért, Allen viszont lelkes kortárs művészet-rajongó lett Jopling hatására, gyakran látják mostanság aukciókon vásárolgatni.