Senki sem fizetett félmilliót a Monroe melletti sírhelyért

bry
2009.11.02. 10:36
20020609 dvc s87 0002578

Egy árva licit sem érkezett a Marilyn Monroe sírhelye melletti urnahely internetes árverésére, így aztán másodszor is kudarcba fúlt a temetkezési hely értékesítése.

Elsie Poncher augusztusban bocsátotta először árverésre néhai férje nyughelyét, hogy a Beverly Hills-i házán lévő adósságot kifizethesse belőle, és az ingatlant tehermentesen hagyhassa majd gyermekeire. Az özvegy azt tervezte, a sikeres üzlet után 1986-ban elhunyt férje hamvait a neki vásárolt urnahelyre költözteti, és ha eljön az idő, együtt alusszák majd ott örök álmukat.

Az augusztusi eBay-aukció 4,6 millió dolláros leütéssel végződött, ám hamarosan kiderült, hogy az ismeretlen vásárló nem tudott fizetni. A megismételt árverés 500 ezer dolláros (90 millió forint) kikiáltási árral indult - és nem is jutott tovább, mert október végéig senki sem licitált rá.

A szóban forgó kripta a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Park temetőben található, amely számos híresség - többek között Dean Martin, James Coburn, Roy Orbison, Truman Capote, Natalie Wood és Farrah Fawcett - nyughelyéül szolgál. (MTI)