Bár Bochkor Gábor tegnap még semmi konkrétumot nem mondott, a Bors úgy tudja, hogy a Sláger frekvenciáját megnyerő Neo Fm vezetői tárgyalásokat folytatnak a rádióssal és társaival, Boros Lajossal és Voga Jánossal a Bumeráng megvásárlásáról. Ha sikerül megállapodni, a reggeli műsor változatlan formában, változatlan frekvencián folytatódik.

A mai napilapok láttán Bochkor Gábor elmondta a Bumeráng mai adásában, valóban tárgyalnak az őket felkereső érdeklődőkkel. A műsorvezető kifejtette, számukra az első a Sláger Rádió, és ha a munkaadójuk azt mondja, biztosan folytatni tudják a sugárzást, akkor természetesen nem váltanak munkahelyet. Ugyanakkor Bochkor kifejtette, jelenleg a magyar piacon a Bumeráng a legértékesebb rádiós termék, és így nem csoda, ha nagy az érdeklődés. A rádiós elmondása szerint azt a megállapodást kötötték a vezetőséggel, hogy minden befutó érdeklődőről tájékoztatják őket. Azonban Bochkor szerint az, hogy meghallgatják az ajánlatokat, nem azt jelenti, hogy a távozásukon dolgoznának, csupán felkészülnek arra az eshetőségre, ha a Sláger kivonul a piacról.

A Danubius helyén induló Klassz Fm a Bors szerint hasonló taktikába kezdett, ők Sebestyén Balázs és Jáksó László munkásságára tartanak igényt. Csiszár Jenő pedig tanácsadóként és műsorvezetőként is dolgozik majd a Klassznak.