A színésznő és férje, Jesse James közösen harcolnak James előző házasságából származó ötéves kislánya, Sunny kizárólagos felügyeletéért. Sunny anyja a pornószínésznő Janine Lindemulder, aki állítólag elhanyagolja a gyereket, mikor drogos bulik után egész napokat fetreng az ágyban - írja a Daily Mail. A 40 éves pornós - aki több mint 100 filmszerepet tudhat maga mögött - ráadásul épp most szabadult a börtönből is, ahol adóhátraléka miatt ült. Ettől azonban még esze ágában sincs lemondani a lányáról: "Honnan veszi ez a nő, hogy bármilyen joga volna a gyerekemhez? Ezek a vádak bántóak, anyaként a legjobbat nyújtom, amire képes vagyok" - állította a Good Morning America tévéműsorban.

"Igen, hoztam rossz döntéseket a múltban, drogoztam épp eleget. De jó tíz éve nem csinálom, már nincs rá szükségem" - esküdözik a pornós, aki úgy véli, Bullock csak azért akarja az ő lányát, mert neki nem lehet sajátja. A 45 éves színésznő természetesen tagadja ezt: "semmi sem állhat ennél távolabb az igazságtól".

Lindemulder tisztes Penthouse-karrier után váltott pornózásra, első gyereke megszületéséig csak leszbikus filmekben szerepelt, Sunny 2004-es születése óta azonban már férfiakkal is dolgozik. Amikor hat hónapot töltött börtönben 200 ezer dolláros adóhátraléka miatt, exférje és Bullock közösen kérvényezték a kislány ideiglenes teljes felügyeleti jogát, most pedig ezt szeretnék állandóvá tenni.

Lindemuldert jelenleg bírósági határozat tiltja a pornóipari szakmunkától, ezért állítása szerint tetoválóművészként próbál érvényesülni. És fenntartja, minden vágya, hogy meggyőzze Bullockot arról, ő már nem az a nő, aki régen volt: "Sandynek fogalma sincs, milyen az otthonom. Pedig jól megértenénk egymást. Kérlek, gyere át egyszer! Meghívlak vacsorára. Tudod, üljünk le, mint nők egymás közt! Nagyon fáj, amiket mondtok rólam, főleg, hogy Sandra is mondja, pedig soha nem találkoztunk még. Ezt szeretném a legjobban, csak beszélgetni".