Spears ausztrál koncertjét hihetetlen látványosságként definiálták, ám nem mindenkit hatott meg a reklám duma. A rajongók - akik közül akadt, aki 1400 ausztrál dollárt (közel 250 ezer forint) fizetett a jegyért - egész egyszerűen kisétáltak az énekesnő két órás Cirkus Tour elnevezésű showjáról, és a pénzüket követelték vissza, írja a Dailymail.

A felháborodott nézők azt nehezményezték, hogy Spears szája sokszor egyáltalán nem mozgott egyszerre a zenével, valamint azt hogy táncbeli képességeit is bírálták. A követelések felbosszantották az énekesnőt, mert mint a menedzsere elmondta: ő is csak emberi lény.

Perth Piece of me:

Egy újságíró egyenesen azt állította, hogy Spears egyáltalán nem volt jelen, látszott rajta, hogy bárhol a világon szívesebben lenne, mint 17 ezer rajongója előtt. "Kezdetben azt hittük azért playbackel, mert a táncai annyira jók lesznek, hogy képtelenség lesz a kettőt egyszerre csinálni, de minden mozdulata hanyag volt és csúszott."

Pedig Spears már tavaly novemberben is beégett, amikor playbackelt a brit X Factory-ban. És bár a menedzsment pedzegette, hogy a koncerten nem minden szól majd élőben, a rajongók mégis kiakadtak és várták volna, hogy ezt a jegyen feltüntessék, hiszen ezt ráadásul korábban kötelezővé is tették neki.

Később aztán az újságíró, bizonyos Rebekah Devlin összetűzésbe került Spears ausztrál szóvivőjével, aki lehazugozta az újságírónőt, amiért az azt írta, hogy sokan leléptek a koncertről. Devlin persze kiakadt, és közölte, hogy csak ő huszonöt olyan emberrel beszélt, akik épp távozóban voltak, és miközben velük beszélt folyamatosan hagyták el a helyszínt a csalódott rajongók. Devlin hozzáteszi, hogy a stáb, az énekesnővel ellentétben remekül teljesített, a táncosok és akrobaták értették a dolgukat, épp csak Spears nem illett a képbe. Az ausztrál szóvivő persze nem így gondolja, szerinte a show fantasztikus volt és rajongók ezrei fejezték ki köszönetüket Spearsnek levélben vagy akár a Twitteren.

Perth Toxic: